Corona en honger zijn nog niet over in India!

Corona en honger zijn nog niet over in India! De armen zoeken werk als seizoen arbeiders over heel India. De lockdown kwam heel plotseling waardoor deze armen zonder inkomen en voedsel kwamen te zitten. Als ze geen vaccinatiebewijs hebben, mogen ze niet reizen. Toch willen ze terug naar hun dorpen, soms meer dan duizend km ver!! Er is geen vervoer en geen geld voor vervoer dus gaan ze lopen en worden geslagen door de politie! Slapen soms tussen de treinrails en worden vervolgens overreden in hun slaap.

Door de beperkingen neemt de honger toe, daarmee ook het aantal sterfgevallen, die soms niet eens begraven of verbrand worden en soms in de rivier gegooid en door honden aangevreten.

Samen besmetten ze elkaar met het Corona virus, krijgen geen medische hulp en sterven bij duizenden. Serve India is er erg druk mee en erg ontdaan dat we zo weinig kunnen doen aan deze grote catastrofe. We hebben een aantal kanalen die de (voedsel)hulp uitvoeren. Zij doen hun best over heel India en sturen veel foto’s over positieve hulpverlening.

Bidt aub dat de Corona ophoudt en de situatie weer wat stabiliseert. En steun ons bij het geven van geestelijke steun en het geven van medische hulp en het uitdelen van voedselpakken.

NL45ABNA0553356135 tnv Serve India. Ovv Corona India