Het Goede Doel

Alfabetisering in India

Het goede doel wordt in Woudenberg gediend door Stichting Serve India. Met meer dan 400 miljoen mensen die nog nooit van het Evangelie van Jezus Christus hebben gehoord, is India het land waar het goede doel gediend is met alfabetisering op zo jong mogelijke leeftijd. Wij zien daarbij grote mogelijkheden om te zorgen voor het brengen van het Woord van God. Steunt u ons doel in Woudenberg en wilt u een bijdrage leveren aan het goede werk in India? Lees dan meer over onze werkwijze en doelstelling op de website of neem contact met ons op.

Het goede doel India

Goede intenties in Woudenberg worden gesteund

De overheid heeft de mogelijkheid gecreëerd om het goede doel te steunen en daarbij gebruik te maken van belastingvrij schenken. We noemen de organisaties waar u deze belastingvrije schenkingen aan kunt doen ANBI’s (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Serve India is een ANBI erkende organisatie en dat geeft u de mogelijkheden om deze instelling het goede werk met uw geld te laten verrichten. U kunt ervoor kiezen om het bedrag dat u doneert op te geven in uw aangifte Inkomstenbelasting. Hiermee kunt u uw donatie wellicht laten aftrekken van de belastingen. Zo wordt doneren aan Stichting Serve India ook voor u stukken voordeliger.

De drie hoofdprogramma’s voor het doel vanuit Woudenberg

Het belangrijkste doel van Serve India, de alfabetisering in India, wordt behaald vanuit de drie hoofdprogramma’s die wij in Woudenberg coördineren en leiden tot een concrete uitvoering in India. In grote lijnen bestaan de hoofdprogramma’s uit:

  • Kinderclubs oprichten en in stand houden op locaties bij kerken
  • Alfabetisering van de Indiase bevolking
  • Trainingen organiseren voor onderwijzers en evangelisten
  • In de praktische uitvoering ondersteunen wij het doel vanuit Woudenberg
  • De coördinatie van vrijwilligers wordt lokaal gedaan

De lokale coördinatie wordt gedaan door onze partnerorganisaties.

Met uw donatie steunt u het goed doel in Woudenberg en in India

Alfabetisering is de sleutel tot het Evangelie. Daar zijn we bij Serve India in Woudenberg van overtuigd en deze overtuiging dragen we uit in ons geloof en onze dagelijkse werkzaamheden. Wilt u meer weten over de manier waarop we het goede in Woudenberg vertalen naar de concrete praktijk in India? Neem dan contact met ons op. Stichting Serve India is bereikbaar op telefoonnummer 033-4690071en via e-mail: info@serveindia.nl. Maak kennis met ons werk en steun ons goede doel in Woudenberg.