Donatie

Het Evangelie van Jezus Christus en alfabetisme

Uw donatie in Woudenberg is zeer welkom als bijdrage in de strijd tegen analfabetisme in India. Wij zien dagelijks de voorbeelden van mensen in India die kennis hebben gemaakt met het Woord van God en dankbaar zijn dat ze kunnen lezen en begrijpen wat de bijbel hen verteld. De groei van het alfabetisme lost problemen in armoede op, omdat mensen niet langer in kwetsbare posities blijven en daardoor uitgebuit kunnen worden. Daarbij geeft de bijbel hen houvast en vormt de basis van positief vooruitkijken. Bij Stichting Serve India werken we dagelijks hard om zoveel mogelijk projecten in India op te zetten en daarmee op een goede manier bij te dragen aan kennis en inzicht in de bijbel in combinatie met de verbetering van de leefomstandigheden van mensen. Uw donatie is daarbij onmisbaar om het werk, dat wij vanuit Woudenberg coördineren, mogelijk te maken en uit te breiden.

Geld doneren India

Voorbeeld van een resultaat dankzij uw donatie in Woudenberg

Iraja is een vrouw die in een dorp bij een Indiase stad woont. Dankzij uw donatie en die van vele anderen hebben zij en haar streekgenoten kennis kunnen maken met de bijbel. Iraja kon niet lezen of schrijven en werd daardoor voortdurend bedrogen. Hierdoor bleef ze in haar kwetsbare positie van armoede. Door te leren lezen en schrijven kon ze begrijpen wat de betekenis van de bijbel is, maar ook praktische zaken in haar dagelijkse leven, en hoe ze dit positief in haar leven kan gebruiken. Tijdens de inspirerende lessen leerde ze ook veel over hygiëne en koken. Dit stelde haar in staat om beter voor zichzelf en haar gezin te zorgen.

Wat doen we in Woudenberg met uw donatie?

  • Coördinatie in Woudenberg
  • Alfabetisme stimuleren in India
  • Stimuleren van (kinder)bijbelclubs
  • Onderwijs en training aan leraren en evangelisten
  • Verspreiding van materiaal

Wilt u meer weten over wat we in Woudenberg met uw donatie doen? Neem dan contact met ons op.

Overweeg nu ook een donatie in Woudenberg bij Serve India

Bent u overtuigd om uw donatie te doen? Neem dan contact op met Stichting Serve India in Woudenberg door te bellen met telefoonnummer 033-4690071 en/of een e-mail naar info@serveindia.nl te sturen. Bent u nog niet overtuigd, maar wilt u wel meer weten over onze achtergrond en werkwijze? Dan gaan we uiteraard ook graag met u in gesprek. Draag nu ook met uw donatie bij aan alfabetisering en help mensen het Woord van God te ontdekken. Doe nu uw donatie in Woudenberg aan Serve India.